Ik haat mensen

Laurens van de Linde

Dit lied verscheen eerder bij de #twittertalkshow van Oscar Kocken.


In een parallel universum is er een Laurens van de Linde die een astronaut is. Deze Laurens (1993) schrijft er en zingt er liedjes over. Laurens publiceerde in VOX, op De Optimist, in de literaire podcast ondercast, en trad op tijdens onder meer het Valkhoffestival, Festival de Oversteek en het Nijmeegs Boekenfeest. In april 2018 presenteerde hij zijn ep Indoor Astronauts. Laurens vormt samen met vier andere schrijvers BOYBAND, de literaire boyband. Als schrijver en muzikant zit Laurens in een ontwikkeltraject van De Nieuwe Oost | Wintertuin.
www.laurensvandelinde.com


Lees ook:
Niemandsland • Joanne van Beek
‘Alles moet kapot.’ Bij elk woord sla ik met mijn slaghout op de motorkap van de SUV. Er is geen ruimte in mijn hoofd voor andere gedachten. Die sla ik er allemaal uit. Alles. Moet. Kapot. En ik geniet ervan.
Lees verderLees ook: De oerman en het zout • Roddia Rumahloine
Six things you need when shit hits the fan. Thomas bekijkt de Amerikaanse website met plaatjes van vijf soorten vuurwapens en één mes. Hij schudt zijn hoofd, klapt zijn laptop dicht en begint aan de boodschappenlijst. ‘Wil je liever een enorme voorraad rijst of pasta?’ vraagt hij.
Lees verder